PRIHVATANJE USLOVA

1.1 Registracijom na web adresama iptvbalkan, te kupovinom paketa koji želite i aktiviranjem naše usluge slažete se sa ovim uslovima korišćenja.

 

KUPOVINA I KORIŠĆENJE IPTVBalkan-a

2.1 Kupovinom željenog paketa postajete vlasnik vašeg paketa.

2.2 World Paket koji dobijate prilikom kupovine odnosi se samo na jedan uređaj i može da radi samo na jednom uređaju. Za dodatne uređaje mora se kupiti dodatni paket, po tada važećim cijenama.

2.2 EXYU Paket koji dobijate prilikom kupovine odnosi se samo na jedan uređaj i može da radi samo na jednom uređaju. Za dodatne uređaje mora se navesti pri kupovini da paket ide na više uređaja, i dobiti cete novu Cijenu. Molimo Kontaktirajte Nas.

2.3 Ukoliko prilikom odabira paketa kupac unese netačne podatke (mac adresu, mail itd.) IPTVBalkan ne snosi nikakvu odgovornost za posljedice.

2.4 Prva aktivacija paketa je besplatna. Pri ponovnoj aktivaciji paketa koji korisnik nije koristio duže od mjesec dana nakon isteka zakupljenog paketa, potrebno je pokriti troškove ponovne aktivacije kako bi se paket ponovno aktivirao.

2.5 Moguće je grupno korišćenje nase usluge. Za sve zloupotrebe nekog trećeg lica ili s njim povezanog lica, a kojem je vlasnik dozvolio pristup, odgovoran je vlasnik paketa.

2.6 Prodaja, redistribucija ili prosljeđivanje paketa trećim licima, ukoliko niste naš Suradnik nije dozvoljena. Ukoliko se utvrdi da korisnik uslugu gledanja prosljeđuje trećim licima isti će biti blokiran i gubi pravo na povraćaj novca i ako je isti godišnji korisnik.

2.7 Ovaj ugovor Vam garantuje, da će sve greške i neispravnosti, kao previdi izrade i testiranja, biti otklonjene u najkraćem roku. Ukoliko do ovoga dođe, kupac ne stiče pravo na povraćaj novca ili bilo kakvu odštetu. (O ovome se detaljnije možete informisati u opciji Povraćaj novca).

2.8 Sve neispravnosti uzrokovane od strane kupca ili nekog trećeg lica, prepravljanjem, oštećenjem pri instaliranju nekog modula proizvedenog od treće strane, neće biti otklonjene ukoliko vlasnik paketa nije godišnji pretplatnik. U ovakvim slučajevima, kada ste korisnik mjesečne pretplate, omogućiće Vam se tehnička podrška po važećem Cijeniku.

 

ISPORUKA, INSTALACIJA I BESPLATNI PROBNI PERIOD

3.1 Za kupce na sajtu putem kartice, usluga je omogućena odmah po obavljenoj kupovini. Kupcima koji obavljaju kupovinu na druge načine, a podrazumijevaju određeni vremenski rok za provjeru uplate, usluga će biti omogućena po provjeri uplate.

3.2 Besplatnu uslugu podešavanja paketa moguće je zatražiti prilikom kupovine ili po obavljenoj kupovini, ali ne više od 48 sati pošto je paket aktiviran. Po isteku tog roka ove usluge je moguće zatražiti, ali će biti naplaćene po tada važećem cjenovniku ukoliko je korisnik mjesečni pretplatnik. Ovo se ne odnosi na godišnje korisnike.

3.3 Mjesečni korisnik može na našoj web stranici zatražiti usluge tehnicke podrške i platiti ih po tada važećem cjenovniku.

3.4 Probni period može dobiti svatko tko želi da testira naše usluge.

3.5 Probni period može dobiti samo jedan korisnik za jedan uređaj.

3.6 Probni period traje 24h.

USLUGE TEHNIČKE PODRŠKE

4.1 Besplatna podrška uključuje pomoć oko podešavanja Vašeg uređaja, isporuku uputstva za korišćenje i podešavanje Vašeg uređaja u pisanom formatu te na nasoj webstranici, provjeru Vaših tehničkih mogućnosti, kao i popunjavanje Vaše prijave vezane za neku nepravilnost u radu određenih kanala ili tehničkih smetnji.

POVRAĆAJ NOVCA

5.1 Po kupovini željenog paketa, povraćaj novca moguć je samo godišnjim korisnicima.

Godišnji korisnik koji želi povraćaj novca potrebno je da podnese zahtjev za povraćaj novca. Prilikom povraćaja novca godišnjem korisniku se odbija od ukupne uplaćene sume novac za period dok je koristio uslugu metedom zaokruživanja. Primjer: Ukoliko godišnji korisnik koristi uslugu 45 dana biće mu odbijeno dva mjeseca.

5.2 Povraćaj novca nije moguć ako:
– Ste mjesečni korisnik
– Ste se iznenada predomislili
– Niste uspjeli da podesite Vaš uređaj ili kasnije ne znate da ga koristite
– Ukoliko postoje tehničke smetnje na Vašoj liniji.
– Ukoliko ste godišnji korisnik a ustupali ste našu uslugu trećim licima.
– Ukoliko ste godišnji korisnik IPTV EXYU Paketa.

PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

6.1 IPTVBalakn se obavezuje da neće skupljati personalne informacije kada posjetite webstranice, ukoliko to niste samostalno odlučili.

Sve personalne informacije, koje ste nam omogućili popunjavanjem bilo koje forme ili dostavili drugim putem, a prilikom korišćenja naših usluga, će se smatrati povjerljivim informacijama. Kao takve, bitiće čuvane i neće se kopirati, prodavati i prosljeđivati na bilo koji način trećim licima.

IZMENE PRAVILA I USLOVA KORIŠĆENJA

7.1 IPTVBalkan  zadržava pravo projmene ovih uslova u bilo koje vrijeme. Izmjene postaju važeće od momenta postavljanja.

POVRAĆAJ NOVCA Godišnji korisnik

7.2 Po kupovini željenog paketa, povraćaj novca moguć je samo nakon 45 Dana i Godišnji korisnik.

7.3 Korišćenjem web lokacije (iptvbalkan) i kupovinom naše usluge , potvrđujete da ste pročitali ovaj dokument o PRAVILIMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA.

© 2014 IPTVBalkan.com

Click Me
Loading...